Η Eurolife ERB ενισχύει την γκάμα των ασφαλιστικών αποταμιευτικών προγραμμάτων. Προσφέρει το  νέο πρόγραμμα αξιοποίησης κεφαλαίου εφάπαξ ασφαλίστρου με εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο, μέσω του Easy Plan.

Νιώθουμε μια νέα δυναμική στην Ελλάδα. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μια νέα βάση. Η  Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός προορισμός από πάσης απόψεως. Η TUI έχει πολλά σχέδια για την Ελλάδα, λέει ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του ομίλου TUI ο Τόμας Έλερμπεργ.

Ελληνοκορεατικό επιχειρηματικό φόρουμ διοργανώνεται, σήμερα, από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορέας, το Enterprise Greece και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Κορέας, Λι Νακ Γιον, στην Αθήνα.

Το πλοίο-γεωτρύπανο Fugro Synergy, στο οποίο επιβαίνουν ξένοι και Έλληνες γεωεπιστήμονες, μόλις ξεκίνησε να κάνει τεκτονικές και παλαιοκλιματολογικές έρευνες στον Κορινθιακό κόλπο, οι οποίες θα διαρκέσουν σχεδόν οκτώ εβδομάδες, έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Τρία νομοσχέδια, για την ενοποίηση των κτηματολογικών γραφείων με τα υποθηκοφυλακεία, τις Ενεργειακές Κοινότητες και τη δημιουργία Χρηματιστηρίου Ενέργειας εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης από το βήμα του συνεδρίου Capital Vision που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Οι ξένες επενδύσεις, δεν θα έρθουν ή τουλάχιστον δεν θα έρθουν στο βαθμό που τις χρειάζεται η χώρα, αν δεν δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, δήλωσε μιλώντας στο συνέδριο Capital + Vision ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, εξέλεξε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε με απαρτία (82,61%). Πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Αλεξάκης.

Αύξηση 6,1% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Αύγουστο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περυσινό δείκτη, έναντι αύξησης 2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 με το 2015.

Την προαγωγή των σχέσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας, σε όλα τα επίπεδα, χαιρετίζει και στηρίζει έμπρακτα η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

Η Cablel Ελληνικά Καλώδια υπέγραψε σύμβαση με την DEME Group για την προμήθεια συστημάτων υποβρυχίων καλωδίων για το έργο Modular Offshore Grid (MOG) της βελγικής εταιρείας Elia στη Βόρεια Θάλασσα. Στα 70 εκατ. ευρώ η σύμβαση.

Παράδειγμα προς μίμηση στον τομέα της καταπολέμησης της παραοικονομίας και του λαθρεμπορίου καυσίμων, χαρακτήρισε τη Σερβία ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, Γρηγόρης Στεργιούλης, σε συνάντηση που είχε χθες με τον υπουργό Μεταλλείων και Ενέργειας της Δημοκρατίας της Σερβίας Aleksandar Antić.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 19:46

EKO Serbia: 15 Χρόνια Επιτυχίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταλλείων και Ενέργειας της Δημοκρατίας της Σερβίας, Aleksandar Antić, είχε στο Βελιγράδι o Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Πετρελαίων, Γρηγόρης Στεργιούλης, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στελεχών του Ομίλου κατά το διήμερο 17 & 18 Οκτωβρίου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη  συμπλήρωση 15 ετών πετυχημένης παρουσίας της “EKO Serbia” στην αγορά της χώρας.

Σημαντική βελτίωση σημείωσε ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σύμφωνα με το τριμηνιαίο δελτίο για την οικονομία, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Ισχυρή η ανάκαμψη των εργοδοτών στο εμπόριο.

Σελίδα 1 από 752