Για πρώτη φορά ως πλήρες μέλος συμμετείχε η Ελλάδα στη Ετήσια Σύνοδο της Ασιατικής Τράπεζας Επενδύσεων και Υποδομών (AIIB), που έλαβε χώρα στη Νότια Κορέα το διάστημα 16-18 Ιουνίου 2017. Τη χώρα εκπροσώπησε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Κι άλλο θαύμα από τη Nova! Tώρα προσφέρει απεριόριστες κλήσεις και προς όλα τα κινητά με τα προγράμματα Nova3play (Family+, Cinema+, Sports και Full). Από 24,90 ευρώ το μήνα.

Τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε η εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη».

Η Iron Mountain Hellas, ελληνική θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου παγκοσμίως ομίλου παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών, Iron Mountain Incorporated προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Mad Dog, η οποία επίσης δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά. Στα 7 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση.

Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ ορίζεται ο Ανδρέας Σιάμισιης και εκπρόσωπος του Δημοσίου ο Γεώργιος Αλεξόπουλος μετά την παραίτηση του Στρατή Ζαφείρη.

Στάσιμος παρέμεινε ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής το πρώτο τετράμηνο του έτους, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Τη συνεργασία της με την Orbis Hotel Group - AccorHotels ανακοίνωσε η Eταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ. Η Orbis εγκαινιάζει την παρουσία της στη Σερβία με το άνοιγμα του Mercure Belgrade Excelsior.

Το μεγαλύτερο συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας "G20 Young Entrepreneurs Alliance", που πραγματοποιήθηκε εφέτος στο Βερολίνο, υποστήριξαν ο μεγαλύτερος ιδιωτικός Όμιλος της Κίνας, Fosun, μαζί με τη γερμανική τράπεζα Hauck & Aufhäuser Privatbankiers στην οποία έχει επενδύσει στρατηγικά.

Από τις 12 Ιουνίου 2017 η ΔΕΗ προσφέρει ένα νέο Πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η νέα κυβέρνηση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, υπό τον πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ, παρουσιάστηκε σήμερα. Έχει 28 μέλη, μεταξύ αυτών δύο υπουργούς Επικρατείας.

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της ΕΗ και της ΛΑΡΚΟ, για το διάστημα από 1.1.2016-31.12.2020, αφού προηγήθηκαν οι σχετικές εγκρίσεις από τις Γενικές Συνελεύσεις των δύο εταιρειών.

Ο όμιλος ΔΕΠΑ έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από 6.000 χλμ. δικτύου και δρομολογεί επενδύσεις 235 εκατ. ευρώ για την επέκταση του φυσικού αερίου σε πολλές πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας, για «αεροποίηση» της ελληνικής περιφέρειας), για 20% αύξηση της συμμετοχής του φυσικού αερίου στο ενεργειακό μείγμα της χώρας.

Τέσσερις κοινοπραξίες -μεταξύ των οποίων και η ελληνική Τέρνα- και μία εταιρεία θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση προσφορών για την 25ετή παραχώρηση λειτουργίας του αεροδρομίου Nikola Tesla του Βελιγραδίου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα η εταιρεία και μια επιτροπή της σερβικής κυβέρνησης.

Σελίδα 1 από 686