Ποιες εταιρείες φέρνουν φθηνότερα ανταλλακτικά Ι.Χ.

Επιχειρήσεις - Επενδύσεις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 23:16
Ποιες εταιρείες φέρνουν φθηνότερα ανταλλακτικά Ι.Χ.

Τρόπους για να περιορίσουν το ετήσιο κόστος χρήσης αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, αναζητούν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών εντάσσεται και η διάθεση ανταλλακτικών ειδικών προδιαγραφών, σε φθηνότερες τιμές, σε σχέση με τις τιμές των ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης. 

Οι διαφορές στις τιμές είναι σημαντικές και όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία η χρήση αυτών των ανταλλακτικών μειώνει την επιβάρυνση για την συντήρηση των αυτοκίνητων.

Στη λίστα των εταιρειών που εισάγουν ανταλλακτικά ειδικών προδιαγραφών συμπεριλαμβάνονται οι Toyota, VW, καθώς και άλλες φίρμες που διαθέτουν μεγάλο στόλο μεταχειρισμένων αυτοκίνητων στην ελληνική αγορά.

Η τελευταία προσθήκη στη λίστα είναι της Seat Τεχνοκάρ. Η εισαγωγική εταιρεία των ισπανικών αυτοκίνητων εισήγαγε ανταλλακτικά ειδικών προδιαγραφών, τα οποία είναι κατάλληλα για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 5 ετών. Αυτή η σειρά ανταλλακτικών είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει πριν από το 2007 και προσφέρονται σε τιμές μειωμένες κατά 30%, σε σχέση με την κανονική σειρά. Επίσης, μέχρι το τέλος τους έτους, η εταιρεία θα διαθέτει μερίδα ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης σε μειωμένες τιμές, ακόμη και πάνω από 30%.