Νέο ΕΣΠΑ 50 εκατ. για μεταποιητικές εξαγωγικές επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις - Επενδύσεις Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 12:25
Νέο ΕΣΠΑ 50 εκατ. για μεταποιητικές εξαγωγικές επιχειρήσεις

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στον «αέρα», καθώς προκηρύχθηκε η δράση «Επιχειρούμε έξω», προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, η οποία ενισχύει τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες εξαγωγικές μεταποιητικές επιχειρήσεις. Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Από 8 Ιανουαρίου η ηλεκτρονική υποβολή των επενδυτικών σχεδίων. Δήλωση Χαρίτση.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση «με το νέο πρόγραμμα ενισχύουμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυρίως στον τομέα της μεταποίησης, προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό, να ενταχτούν σε διεθνή δίκτυα αξίας και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στις ξένες αγορές». Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης υπέγραψε ήδη τη σχετική πρόσκληση και αναμένεται αύριο Δευτέρα να αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.