Ένα βήμα εμπρός για την αναπτυξιακή τράπεζα

Επιχειρήσεις - Επενδύσεις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 11:18
Ένα βήμα εμπρός για την αναπτυξιακή τράπεζα

Ενεργοποιείται το σχέδιο για την αναπτυξιακή τράπεζα, καθώς σήμερα θα αποτελέσει ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης της κυβέρνησης με τους θεσμούς.

Η όποια καθυστέρηση έχει σημειωθεί φέρεται να οφείλεται σε κωλυσιεργία των δανειστών, ωστόσο φαίνεται ότι αυτές τις μέρες θα σημειωθεί ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός. Άλλωστε, ήδη έχει υπάρξει μνημόνιο συνεργασίας με τη γαλλική αναπτυξιακή, ενώ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με τις οποίες συνομίλησε το bigbusiness.gr, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις αντίστοιχες τόσο της Κίνας όσο και της Βραζιλίας. Σε εκκρεμότητα παραμένει και η συμμετοχή της γερμανικής, καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμη σχηματισμός κυβέρνησης στο Βερολίνο, ενώ ως γνωστόν πρόεδρος της γερμανικής αναπτυξιακής ορίζεται ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών της χώρας, πρόσωπο το οποίο δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.