Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επενδύει 3 εκατ. ευρώ ο Παπαστράτος σε νέα γραμμή παραγωγής

Επιχειρήσεις - Επενδύσεις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 14:50
Επενδύει 3 εκατ. ευρώ ο Παπαστράτος σε νέα γραμμή παραγωγής

Μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η επένδυση 3 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος, για την εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής λεπτοκομμένου καπνού για «στριφτά» τσιγάρα στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο.

Μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες σε ολόκληρη την Ευρώπη αναμένεται να είναι η νέα γραμμή παραγωγής και θα εξυπηρετεί  κυρίως τις ανάγκες της Παπαστράτος στην ελληνική αγορά για το λεπτοκομμένο καπνό Marlboro και πιθανόν σε μελλοντικό χρόνο τις εξαγωγικές δραστηριότητές της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Η νέα γραμμή παραγωγής  έρχεται να προστεθεί σε επενδύσεις ύψους πέραν των 600 εκατομμυρίων ευρώ της εταιρεία μας από το 2003 μέχρι σήμερα, με κορυφαία την κατασκευή του νέου εργοστασίου της εταιρείας στον Ασπρόπυργο το 2009. Παρά την άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση, συνεχίζουμε με συνέπεια το πολυετές επενδυτικό πρόγραμμά μας, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά συμπεριλαμβανομένης της αναπτυσσόμενης κατηγορίας του λεπτοκομμένου καπνού για στριφτά τσιγάρα», δήλωσε ο Νικήτας Θεοφιλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος.