Διαφυγόντα-Ψίθυροι

Μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Λαλιώτη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Μπορεί να αποτελεί υλικό παλαιότερης συνέντευξης της Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά δεν παύει να έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, για όσα συνέβησαν απότο 2015 μέχρι και σήμερα και το πως χειρίστηκε τρομερά δύσκολες καταστάσεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σημειωτέον ότι η Λαγκάρντ δεν φείδεται και σκληρών χαρακτηρισμών , όταν αυτό…
Όταν γνωρίζεις άριστα το αντικείμενο και έχεις ένα από τα καλύτερα Know How διεθνώς, τότε και οι μεγάλοι ξένοι θεσμικοί επενδυτές σε εμπιστεύονται. Πρόκειται για τον Όμιλο Πάνου Γερμανού, ο οποίος δημιουργώντας την ομώνυμη μεγαλύτερη αλυσίδα ειδών και συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας και πωλώντας τη εν συνεχεία στον όμιλο ΟΤΕ, δημιούργησε…
Τα οικονομικά προβλήματα της εκδοτικής επιχείρησης Ίριδα, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην έκδοση αρκετών Κυριακάτικων εφημερίδων, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ιδίως σε όσες δεν έχουν εναλλακτική λύση είτε για το κύριο σώμα της έκδοσης είτε πολύ περισσότερο για τις ένθετς εκδόσεις τους.
Μαθαίνω, για την ακρίβεια μου... ψιθύρισαν, ότι σχετικά πρόσφατα συνελήφθησαν περί τα 160 άτομα στη Β. Ελλάδα για παράνομο τζόγο, που γινόταν μέσω Αλβανίας μεν, αλλά με τη... σύμπραξη ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας, μίας δηλαδή από τις 24 που διαθέτουν αυτή τη στιγμή νόμιμη άδεια.
«Σήμερα το Ερρίκος Ντυνάν είναι “μνημείο διαπλοκής”» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης, δεύτερη ημέρα εξέτασής του ως μάρτυρας στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.
Για σιωπή απέναντι στις καταγγελίες που διατύπωσε σε σημερινή συνέντευξη του ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν» αναφορικά με το σκάνδαλο που αφορά στο νοσοκομείο, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την αξιωματική αντιπολίτευση, σχολιάζοντας ότι για αυτά θα ανέμενε κανείς «ξεκάθαρες απαντήσεις».
«Οι ευθύνες του κ. Σόιμπλε για την διαχείριση της ελληνικής κρίσης έχουν καταγραφεί ιστορικά. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί να τις επιρρίψει σε άλλους», τονίζουν πηγές της κυβέρνησης σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. ''Βελούδινα'' καρφιά, έναντι ωμής γλώσσας γερμανικών εκβιασμών...
Mυστικό μνημόνιο κατανόησης, με την υπογραφή του Άδωνι Γεωργιάδη, που δεν πρωτοκολλήθηκε ποτέ, και αφορούσε τη μεθόδευση για την πώληση του Ντυνάν αναφέρεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη δικογραφία που έχει σχηματίσει ο εισαγγελέας, Αντώνης Ελευθεριανός.
Τη διαδικασία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ιδιωτικών χρεών εξηγεί μιλώντας «Πρακτορείο 104,9 FM» ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης.
Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, σημειώνει ο Φώτης Μπόμπολας για την πώληση στο Σαββίδη του 20% του Mega.
Το 45,6% των πολιτών στην Γερμανία τάσσεται υπέρ του κουρέματος του ελληνικού χρέους, ενώ το 47,2% κατά του κουρέματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Civey, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Die Welt.
Στην Αθήνα θα βρεθεί τον επόμενο μήνα ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, προκειμένου να μετάσχει στην 21η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την ελληνική κυβέρνηση, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο διήμερο 28-29 Ιουνίου.
Σελίδα 1 από 35