Μιχελάκης: Εντολή Μητσοτάκη, να μη βγει ανακοίνωση για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ!

Διαφυγόντα-Ψίθυροι Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 22:10
Μιχελάκης: Εντολή Μητσοτάκη, να μη βγει ανακοίνωση για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ!

Γίνονται τέτοια πράγματα στην χώραν ταύτη, μα τον Τουτάτη;! Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά και βουλευτής της Ν.Δ. και βεβαίως δημοσιογράφος, ο Γιάννης Μιχελάκης, «καρφώνει» τον ίδιο τον αρχηγό της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως «εκείνος ήταν που έδωσε εντολή να μη βγει καμία ανακοίνωση» σχετικά με την παραπομπή του Α. Γεωργίου στο Συμβούλιο Εφετείου Αθηνών, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης!

«Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το γραφείο τύπου της Συγγρού βγήκαν χθες επτά ανακοινώσεις! Καμία δεν αφορούσε την υπόθεση του Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης και συμπληρώνει:

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή για την Παιδεία και όχι για την υπόθεση των φουσκωμένων ελλειμμάτων που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο».

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. βάζει στο «κάδρο» τόσο τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο, όσο και τον αρμόδιο τομεάρχη, Κώστα Τζαβάρα, γράφοντας πως μάταια οι δημοσιογράφοι τούς ρωτούσαν για τον εάν θα υπάρξει ανακοίνωση από τη Ν.Δ. για το «καυτό» ζήτημα και πως ήταν εμφανώς αμήχανοι και κομπιασμένοι.

«Επειδή όμως τα μισόλογα αυτά δεν κάλυπταν τους εκπροσώπους του τύπου, επιστρατεύτηκε η… «ατάκα-πασπαρτού» πως η Ν.Δ. «δεν σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις»! Εντύπωση προκάλεσε πως ακόμα και ο υπεύθυνος για τα οικονομικά, Χρήστος Σταϊκούρας, που εμφανίζεται ως «καραμανλικός» δεν είπε το παραμικρό και εξέδωσε ανακοίνωση για… το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!», σχολιάζει στο άρθρο του ο Γ. Μιχελάκης.

Ωστόσο, οι αναφορές του πρώην βουλευτή δεν περιορίστηκαν στην παρούσα ηγεσία της Ν.Δ., αφού τα πυρά που εξαπέλυσε στράφηκαν και κατά του του Αντώνη Σαμαρά:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί την τακτική του Αντώνη Σαμαρά, που «σφύριζε αδιάφορα» μόλις έβγαιναν στη δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια έγραψε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γεγονός ότι επέλεξε να "θάψει" επικοινωνιακά την απόφαση-βόμβα του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου δείχνει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο με καθετί που έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή».