Μαξίμου προς «Τα Νέα»: Η αξιοπιστία σας είναι πιο στημένη κι απ' τους στημένους αγώνες

Οικονομία & Πολιτική Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 13:26
Μαξίμου προς «Τα Νέα»: Η αξιοπιστία σας είναι πιο στημένη κι απ' τους στημένους αγώνες

Σε ό,τι αφορά στη λαϊκή κατοικία, «αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να την προστατεύσει και θα την προστατεύσει», υπογραμμίζεται σε σχόλιο του Γραφείου του Πρωθυπουργού για δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο χαρακτηρίζεται στημένο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Σε ό,τι αφορά το, για ακόμη μία φορά, στημένο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, διαβεβαιώνουμε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν υπόθεση που αφορούσε χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες ως υπόθεση χρεών σε τράπεζες και το Δημόσιο και έτσι να δημιουργήσουν την εντύπωση πως δεν προστατεύεται η λαϊκή κατοικία, επιβεβαιώνει ότι η αξιοπιστία τους είναι πιο στημένη και από τους στημένους αγώνες που έδιναν μαύρο χρήμα στα στοιχήματα. Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί ή να προστατεύσει όσους πήραν δανεικά και αγύριστα για να φτιάξουν βίλες με πισίνες και όσους πτώχευσαν τις επιχειρήσεις τους βγάζοντας τα κέρδη τους αφορολόγητα στο εξωτερικό.

Καλούμε όσους φέρουν την ταυτότητα της Αριστεράς και ομνύουν στην ταξική πάλη, υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους, να σταματήσουν να προστατεύουν τους δυνατούς και τα λαμόγια της οικονομικής ελίτ. Σε ό,τι αφορά στη λαϊκή κατοικία, διαβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να την προστατεύσει και θα την προστατεύσει».

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.