Το χρονικό της επίσκεψης του Ερντογάν - Η αντιπαράθεση, οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις

Οικονομία & Πολιτική Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 21:30
Το χρονικό της επίσκεψης του Ερντογάν - Η αντιπαράθεση, οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις

(upd 19:00) Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Στις κοινές δηλώσεις Τσίπρα-Ερνγοτάν, υπήρξε αντιπαράθεση για την Συνθήκη της Λοζάνης, τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, το Κυπριακό, τους μουσουλμάνους της Θράκης, την έκδοση οκτώ Τούρκων. Διαβάστε όλο το χρονικό της επίσκεψης.

Υπό την ασφυκτική περιφρούρηση 2.800 αστυνομικών, ειδικών δυνάμεων -επίγειων και εναέριων- και με το κλίμα που προκάλεσαν η χτεσινή συνέντευξη, αλλά και το αυστηρό μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης, η Αθήνα υποδέχθηκε τον Ερντογάν. O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσγειώθηκε στον εθνικό αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, Τούρκου προέδρου μετά από 60 χρόνια. Κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις επαφές του Ερντογάν με Προκόπη Παυλόπουλο και Αλέξη Τσίπρα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.