Νέα επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον Καμμένο - Η απάντηση

Οικονομία & Πολιτική Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 17:27
Νέα επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον Καμμένο - Η απάντηση

Στο γνωστό ζήτημα της πώλησης πολεμικού υλικού αναφέρθηκε ξανά η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά ερωτώμενη αν ο υπουργός άμυνας, Πάνος Καμμένος, γνώριζε πως πολεμικό υλικό παρασκευής της εταιρείας του Βασίλη Παπαδόπουλου χρησιμοποιήθηκε από τον ISIS. Για παράνοια κάνει λόγο στην απάντησή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα ακόλουθα:

"Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο που ευλόγως διερευνά το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS.

Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο στον κ. Καμμένο: Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;".

 

ΥΠΕΘΑ: Η σκανδαλολογία της ΝΔ άγγιξε τα όρια της παράνοιας

«Η σκανδαλολογία της Νέας Δημοκρατίας ήταν από την αρχή γραφική, τώρα άγγιξε τα όρια της παράνοιας» απαντάει στην αξιωματική αντιπολίτευση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.