«Ώρα» Ελλάδας σήμερα στη Νέα Υόρκη

Οικονομία & Πολιτική Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 10:47
«Ώρα» Ελλάδας σήμερα στη Νέα Υόρκη

Στην αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού μεταφέρεται από σήμερα το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς εκεί θα βρεθούν κορυφαία στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε συνέδριο της Capital Link, ενώ αναμένεται να υπάρξει και σειρά συναντήσεων με διεθνείς επενδυτές, ως συνέχεια του πρόσφατου ταξιδιού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι κεντρικός ομιλητής στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link στις 11 Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης, καθώς σήμερα Δευτέρα κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου ο υπουργός θα απευθύνει κεντρική ομιλία. Την Τρίτη ο ίδιος θα παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», ενώ έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.