Τσίπρας με CEO της Deutsche Bank: Τα μηνύματα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης πολλαπλασιάζονται

Οικονομία & Πολιτική Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 17:16
Τσίπρας με CEO της Deutsche Bank: Τα μηνύματα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης πολλαπλασιάζονται

«Τα μηνύματα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στην οικονομία μας πολλαπλασιάζονται», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου της Deutsche Bank, Τζον Κράιαν.

 

Διαβάστε ακόμη:

* Τσίπρας προς τραπεζίτες: Το καλό κλίμα στην οικονομία να γίνει αισθητό στην κοινωνία

* Κράιαν/ Deutsche Bank: Πλέον υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα

Στις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και διαρθρωτικών αλλαγών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Τζον Κράιαν, σε ομιλία του στην Αθήνα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον ΣΕΤΕ. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

* Συνάντηση Τσίπρα με γενικό δ/ντή ESA: Εξετάζεται η δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων διαστημικής τεχνολογίας στην Ελλάδα

Η δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων διαστημικής τεχνολογίας στην Ελλάδα, η οποία θα επιτρέψει την ανάπτυξη νεοφυών εταιρειών με δραστηριοποίηση στο χώρο του διαστήματος, με την υποστήριξη του ESA, συζητήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γενικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), Johann-Dietrich Wörner στο Μέγαρο Μαξίμου. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.