Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις

Στο πρόγραμμα «Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ του ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018» (www. eury-where.gr) που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, συμμετέχει η Nova προσφέροντας πολλαπλές επιλογές σε μοναδικές τιμές.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και μεθαύριο, στη διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας καθώς και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, λόγω των εκδηλώσεων για την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής για 3.000 άνεργους νέους ηλικίας 18-24 ετών, σε ειδικότητες του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ).
Ξεκίνησε από χθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας».
Tο «www.sportandbusiness.gr» συμμετέχει στην 48ωρη απεργία, που προκήρυξε για σήμερα και αύριο η ΕΣΗΕΑ, για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ. Επιβεβλημένη η ανάγκη να προχωρήσει τώρα η κυβέρνηση, στη νομοθετική ρύθμιση βιώσιμης λύσης για τη στήριξη, τη διεύρυνση και τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ.
Με μεγάλη συμμετοχή λογιστών ξεκίνησαν και φέτος, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, από τη Χαλκίδα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, οι ημερίδες παρουσίασης των καινοτόμων λύσεων της Data Communication, που διαμορφώνουν το λογιστικό γραφείο του σήμερα στα πρότυπα του αύριο.
Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών προϋπολογισμού 156,8 εκατ. ευρώ για το 2018-2020 πήρε ΦΕΚ και προβλέπει μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων Υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.
Μία απολαυστική συνεργασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Nova και της σινεφίλ μπύρας Fischer, η οποία εξασφάλισε σημαντική προβολή μέσα από τη χορηγία της αγαπημένης ζώνης «Σινεμά του Κόσμου» με τις σημαντικότερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (3 μ.μ.) η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις επιχειρήσεις για το Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ που αφορά στην απασχόληση 1.459 ανέργων ηλικίας 18-24 ετών.
Ο διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανθρωπιστικού σκοπού HOME Project έλαβε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από το Ίδρυμα IKEA, προκειμένου να ενισχύσει το πολύτιμο έργο που προσφέρει στους τομείς της στέγασης και της προσφοράς εργασίας σε πρόσφυγες οι οποίοι έχουν πληγεί από την κρίση και βρίσκονται στην Ελλάδα.
Ένα κανάλι σκέτη μαγεία… αποκτά ο διασημότερος κινηματογραφικός μάγος όλων των εποχών. Το Nova Harry Poter HD είναι πραγματικότητα και θα είναι στον «αέρα» από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές Nova.
Μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, η Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Emirates θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσοντας σε αυτό 29 προορισμούς της flydubai σε τρεις ηπείρους.
Η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή σειρά προϊόντων Mini Meals που συνδυάζει πλούσιο στραγγιστό γιαούρτι 2% με λαχανικά και κρητικά κριτσινάκια σε ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις.
Σελίδα 1 από 80