Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις

Με μεγάλη συμμετοχή λογιστών ξεκίνησαν και φέτος, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, από τη Χαλκίδα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, οι ημερίδες παρουσίασης των καινοτόμων λύσεων της Data Communication, που διαμορφώνουν το λογιστικό γραφείο του σήμερα στα πρότυπα του αύριο.
Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών προϋπολογισμού 156,8 εκατ. ευρώ για το 2018-2020 πήρε ΦΕΚ και προβλέπει μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων Υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.
Μία απολαυστική συνεργασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Nova και της σινεφίλ μπύρας Fischer, η οποία εξασφάλισε σημαντική προβολή μέσα από τη χορηγία της αγαπημένης ζώνης «Σινεμά του Κόσμου» με τις σημαντικότερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (3 μ.μ.) η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις επιχειρήσεις για το Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ που αφορά στην απασχόληση 1.459 ανέργων ηλικίας 18-24 ετών.
Ο διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανθρωπιστικού σκοπού HOME Project έλαβε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από το Ίδρυμα IKEA, προκειμένου να ενισχύσει το πολύτιμο έργο που προσφέρει στους τομείς της στέγασης και της προσφοράς εργασίας σε πρόσφυγες οι οποίοι έχουν πληγεί από την κρίση και βρίσκονται στην Ελλάδα.
Ένα κανάλι σκέτη μαγεία… αποκτά ο διασημότερος κινηματογραφικός μάγος όλων των εποχών. Το Nova Harry Poter HD είναι πραγματικότητα και θα είναι στον «αέρα» από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές Nova.
Μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, η Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Emirates θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσοντας σε αυτό 29 προορισμούς της flydubai σε τρεις ηπείρους.
Η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή σειρά προϊόντων Mini Meals που συνδυάζει πλούσιο στραγγιστό γιαούρτι 2% με λαχανικά και κρητικά κριτσινάκια σε ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις.
Μέτρα για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της σε Σαμοθράκη και Θάσο, όπου σημειώθηκαν εκτεταμένες καταστροφές, λόγω καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε η Nova.
Ένα πρότυπο ευρωπαϊκό σπίτι για τα παιδιά, με την ονομασία «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β'», ξεκίνησε να λειτουργεί στα Ιωάννινα, με τη στήριξη της Chipita. Χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μητρόπολης Ιωαννίνων.
Ο ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να καταστεί βιώσιμος μακροπρόθεσμα, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και ζητά βιώσιμη λύση τώρα. Διαπιστώνει ότι έχει εξαντληθεί κάθε όριο στην διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση και τους εργοδότες για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.
Μια ακόμα πρωτιά πέτυχε το βίντεο του ΕΟΤ «Greece-A 365-Day Destination» σε διεθνή διαγωνισμό. Έλαβε Ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ταινία διάρκειας έως 7 λεπτών».
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 13:05

Στις 30 Σεπτεμβρίου το 8ο TEDx Academy

Το επόμενο Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το φετινό TEDx Academy, με θέμα «Ο καλύτερος μας εαυτός - Our Best Self». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές και πολλές εκπλήξεις.
Σελίδα 1 από 79