Σήμερα τα Public υποδέχονται την Αριάννα Χάφινγκτον στο The HUB

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 13:53
Σήμερα τα Public υποδέχονται την Αριάννα Χάφινγκτον στο The HUB

Τα Public και οι εκδόσεις Ωκεανίδα, σε συνεργασία με το Found.ation, υποδέχονται σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο The HUB,  τη δημιουργό της δημοφιλούς ιστοσελίδας Huffington Post, Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου.

Η Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου θα παρουσιάσει το βιβλίο της, «Δείτε τη ζωή αλλιώς», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανίδα.

Μπορούν οι επαρκείς ώρες ύπνου και η μείωση του στρες να οδηγήσουν στην επιτυχία; Μπορεί ο διαλογισμός να αυξήσει τις εσωτερικές μας αντοχές και να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις;

 Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι θετική. Και όταν έρχεται δια χειρός μιας από τις διασημότερες Ελληνίδες παγκοσμίως - της Αριάννας Χάφινγκτον-Στασινοπούλου, της γυναίκας που κατάφερε ξεκινώντας από την Αθήνα, να κατακτήσει τη Βρετανία και να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους πιο σημαντικούς και ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε είναι και πειστικές.

Η δημιουργός της δημοφιλούς ιστοσελίδας Huffington Post (www.huffingtonpost.com) με την προσωπική της πορεία έχει αποδείξει ότι όποιος δεν αρκείται στα όνειρα, αλλά δουλεύει για να τα πραγματοποιήσει, πετυχαίνει.
 
Ομιλητές: Η συγγραφέας, Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου και η δημοσιογράφος- συγγραφέας, Στέλλα Κάσδαγλη.

Πότε: Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου

Ώρα: 19:00

Πού: Στο The HUB, Αλκμήνης 5, Πετράλωνα

Είσοδος: Με δηλώσεις συμμετοχής.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://blog.public.gr/event/h-arianna-chafingkton-sta-public/