Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sky Expres: Οικονομικές προσφορές και αποκλειστικές πτήσεις

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 18:19
Sky Expres: Οικονομικές προσφορές και αποκλειστικές πτήσεις

Διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η Sky Express κερδίζοντας τρεις νέες εσωτερικές αποκλειστικές γραμμές από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και προσφέροντας εισιτήρια κάτω των 30 ευρώ, σε επιλεγμένους προορισμούς.

Ειδικότερα η Sky Express, προσφέρει εισιτήρια με μόνο 25€, για τις πτήσεις και τις κρατήσεις που θα γίνουν από σήμερα έως τις 7 Απριλίου, για τα δρομολόγια από και προς Αθήνα για Σύρο, Νάξο και Κύθηρα.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν περιλαμβάνονται σε αυτή οι φόροι του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλα, συνεχίζεται η προσφορά για τα δρομολόγια Αθήνα-Πάρος και Πάρος-Αθήνα με ναύλο από 23,86€.

Παράλληλα, θα εκτελεί σε αποκλειστικότητα, από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου 2021, τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σκύρος, Λήμνος–Μυτιλήνη–Χίος–Σάμος–Ρόδος και Κέρκυρα–Άκτιο–Κεφαλονιά–Ζάκυνθος, αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο της!

Μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Sky Express είναι ο αποκλειστικός αερομεταφορέας των ανωτέρω γραμμών για τα επόμενα 4 χρόνια.