Πέντε βραβεία για την Aqua Vista Hotels στα Tourism Awards

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 18:55
Πέντε βραβεία για την Aqua Vista Hotels στα Tourism Awards

Η Aqua Vista Hotels και τέσσερα ξενοδοχεία της διακρίθηκαν στα Tourism Awards 2017 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Μαρτίου. Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα βραβεία-θεσμό για τον Ελληνικό Τουρισμό, η Aqua Vista Hotels απέσπασε  πέντε διακρίσεις στις σημαντικότερες κατηγορίες της διοργάνωσης.

Το ξενοδοχείο Kassandra Bay στη Σκιάθο διακρίθηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία “Eco-friendly Ηotel / Resort” για την οικολογική πολιτική και το σύστημα sustainability που εφαρμόζει στη λειτουργία του. Το Cloud 9 στη Σαντορίνη απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία “Luxury Villas, Chalets” για τον πολυτελή χαρακτήρα του, ενώ τη Silver διάκριση απέσπασε και το Art Hotel επίσης στη Σαντορίνη στην κατηγορία “Adults Only Hotel / Resort”, ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία ενηλίκων στην Ελλάδα.

Bronze διάκριση έλαβε το Alta Vista Suites στη Σαντορίνη για την κατηγορία “Γαμήλιος Τουρισμός” ως επιβράβευση του μοναδικού ρομαντικού χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

Ανεξάρτητα από τις μονάδες που εντάσσονται στο portfolio της, ξεχωριστή διάκριση απέσπασε και η ομάδα της Aqua Vista Hotels που έλαβε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Hotel Development, Management & Consulting” για το επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης hospitality concepts που εφαρμόζει.

"Κάθε διάκριση στα Tourism Awards αποτελεί τιμή για την Aqua Vista Hotels, καθώς λειτουργεί ως ουσιαστική επιβράβευση της επιμονής για τη δημιουργία πολυτελών ξενοδοχείων με μοναδικό αποτύπωμα και προσωποποιημένες υπηρεσίες", αναφέρει η εταιρεία.

Με μονάδες σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Σκιάθο, Νάξο και Λέσβο, τουριστικούς προορισμούς διαφορετικών αναγκών στους οποίους σύντομα θα προστεθούν και νέοι, και ένα ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων, ο Όμιλος και τα έμπειρα στελέχη που διαθέτει αναλαμβάνουν την υλοποίηση και διαχείριση ιδιαιτέρως απαιτητικών concepts, διεθνών προδιαγραφών.

Μετά την ολοκλήρωση της λαμπερής τελετής απονομής η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Μόνο χαρά μπορούμε να νιώθουμε για την αποψινή βραδιά! Χαρά για την επιβράβευση των προσπαθειών και της πίστης μας στο όραμα της Aqua Vista Hotels και φυσικά τιμή που οι άνθρωποι του κλάδου μάς τίμησαν με την ψήφο τους.

Τα βραβεία αυτά μας δίνουν έμπνευση για τη συνέχεια, αυξάνοντας παράλληλα το αίσθημα ευθύνης για τη δημιουργία ιδιαίτερων ξενοδοχείων. Η Aqua Vista Hotels θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα τις αξίες της που στρέφονται γύρω από τη δημιουργία υγιών ξενοδοχειακών μονάδων με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για εμπειρίες διαμονής που θα δώσουν αξέχαστες αναμνήσεις”.