Η Samsung Electronics Hellas δίπλα στην πρωτοβουλία «UniteTHEMall»

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 19:05
Η Samsung Electronics Hellas δίπλα στην πρωτοβουλία «UniteTHEMall»

Η Samsung Electronics Hellas στήριξε την πρωτοβουλία «UniteTHEMall» του διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eleven Campaign. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας διοργανώθηκαν μια σειρά από φιλανθρωπικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, που υλοποιήθηκαν από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στο «The Mall Athens».

Για το σκοπό αυτό η Samsung πρόσφερε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των καινοτόμων QLED τηλεοράσεων, των επαγγελματικών οθονών LFD και του Gear VR.

Στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι επισκέπτες όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια, video games, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και διάφορους διαγωνισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε δραστηριότητα υπήρχε αντιστοιχία συμμετοχής του κόσμου με προσφορά αγαθών σε κοινωφελείς οργανισμούς.

Επιπλέον, το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας, που δημιουργήθηκε στον 3 ο όροφο του εμπορικού κέντρου, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ιδρύματα, σχολεία, ακαδημίες και διάσημες προσωπικότητες για να παρακολουθήσουν ομιλίες, να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες από τον χώρο του αθλητισμού.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Eleven Campaign θα δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Eleven» για την ιστορία έντεκα εντεκάχρονων παιδιών, από έντεκα διαφορετικές χώρες, που ετοιμάζονται να ζήσουν το παιχνίδι της ζωής τους. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο προβάλλει σε πρώτο πλάνο τη διαφορετικότητα μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση της διαπολιτισμικής συνεργασίας φιλανθρωπικών ιδρυμάτων από τις έντεκα χώρες, καθώς και στην υποστήριξη του έργου τους για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία «UniteTHEMall» υλοποιήθηκε στα πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητισμού για Ανάπτυξη και Ειρήνη.