Στα SAP Quality Awards 2017 διακρίθηκε η ΔΕΗ

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 13:22
Στα SAP Quality Awards 2017 διακρίθηκε η ΔΕΗ

Χάλκινο βραβείο στα SAP Quality Awards 2017 στην κατηγορία Innovation για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας κατέκτησε η ΔΕΗ. Το βραβείο αφορά στην επιτυχή υλοποίηση του SAP-ISU, ενός νέου και σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος εξυπηρέτησης πελατών.

 Τα SAP Quality Awards είναι ένας ευρωπαϊκός θεσμός που προάγει την αξιοποίηση της τεχνολογίας ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα μίας επιχείρησης σε επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας και την αξιοπιστία της στην αγορά, επιβραβεύοντας όσους κινούνται επιτυχώς προς αυτή την κατεύθυνση. 

Η ομαλή μετάπτωση 7,4 εκατομμυρίων πελατών, η εκπαίδευση εκατοντάδων υπαλλήλων της σε μικρό χρονικό διάστημα, οι μέθοδοι διαχείρισης των δυσκολιών που ανέκυψαν και η άμεση ωφέλεια που είχε η ΔΕΗ από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του νέου περιβάλλοντος, αποτέλεσαν κριτήρια για την βράβευση. 

Η εγκατάσταση του νέου πληροφοριακού συστήματος αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, προκειμένου οι πελάτες της να μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.