Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβείο Social Media Champion στο Wyndham Grand Athens

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 19:20
Βραβείο Social Media Champion στο Wyndham Grand Athens

Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στους πρώτους 4 μήνες λειτουργίας του τιμήθηκε με το Βραβείο του Social Media Champion στο Wyndham Hotel Group EMEA Summit που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες, με κύριο οικοδεσπότη τον επικεφαλής της Wyndham, Geoff Ballotti.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι γενικοί διευθυντές των ξενοδοχείων του αμερικανικού ξενοδοχειακού κολοσσού σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. 

Το βραβείο Social Media Championship επιβραβεύει το Wyndham Grand Athens για την άριστη διαχείριση των social media σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και για το υψηλό engagement που έχει με τους επισκέπτες του στο Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, και Google Plus.

Επιπλέον η επίτευξη του αριθμού των followers από 500 σε 5000 σε μόλις 2 μήνες λειτουργίας ήταν ένα επιπλέον κριτήριο για τον καθορισμό του νικητή του εν λόγω βραβείου ανάμεσα σε άλλα υποψήφια πολυάριθμα πολυτελή ξενοδοχεία της Wyndham σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική.

Βασικός συνεργάτης στη διαχείριση των Social Media του Wyndham Grand Athens και της εταιρείας Zeus International, που έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου, είναι η Panadvert, η οποία ανέλαβε την online προώθηση του ξενοδοχείου από την έναρξη λειτουργίας του. Η Panadvert δραστηριοποιείται κυρίως σε Ελλάδα και Κύπρο με απόλυτη εξειδίκευση στην Online Διαφήμιση και το Social Media marketing επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Μαργαρίτης Γενικός Διευθυντής του Wyndham Grand Athens από τον Geoff Ballotti πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της WHG, τον Daniel Ruff πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της WHG EMEA και τον Edwin Broers Περιφερειακό Αντιπρόεδρο Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης WHG.