Παραδοσιακό γαλοτύρι από την Δωδώνη

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 19:14
Παραδοσιακό γαλοτύρι από την Δωδώνη

Η Δωδώνη, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου με μακρά ιστορία στη γεύση, τη Γεύση του Καλού, λανσάρει το παραδοσιακό Γαλοτύρι Δωδώνη σε νέα μοντέρνα συσκευασία των 375 γρ., πέραν αυτής του ενός κιλού, για καθημερινή απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες.

Το Γαλοτύρι Δωδώνη αποτελεί αγαπημένο ηπειρώτικο τυρί και είναι προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.ΟΠ) που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή θρεπτική του αξία. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, με βάση την αυθεντική ηπειρώτικη συνταγή και ξεχωρίζει για την πλούσια κρεμώδη υφή και την υπόξινη, ευχάριστη, δροσερή του γεύση.

Με μόνο 10% λιπαρά, συνδυάζει όλες τις θρεπτικές ιδιότητες του γιαουρτιού με την πλούσια γεύση του τυριού, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά και για όσους προτιμούν τα κρεμώδη τυριά, καθώς μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ως συνοδευτικό σε κρέας, με ζεστό ψωμί, σε σαλάτα ή και σούπα για ακόμα περισσότερη γεύση. 

Το παραδοσιακό Γαλοτύρι Δωδώνη κυκλοφορεί σε συσκευασία των 375 γρ. και του 1 κιλού με ανανεωμένο, μοντέρνο εικαστικό και έντονο ηπειρώτικο χαρακτήρα που εκφράζει απόλυτα τις αξίες της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και προσφέρει ξεχωριστές, αυθεντικές γευστικές εμπειρίες από την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το παραδοσιακό Γαλοτύρι Δωδώνη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Πίστη στις αξίες της για παρασκευή αγνών, παραδοσιακών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη ενισχύει σταθερά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της πάντα με γνώμονα τον καταναλωτή, προσφέροντας συνεχώς νέα διατροφικά προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και αληθινής γεύσης.