Πέθανε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου

Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 14:09
Πέθανε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα.

Ο Κ. Δόλογλου γεννήθηκε το 1957. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Επιτελικού Σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και έπαρχος Ικαρίας.

Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του συναδέλφου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου και στενού συνεργάτη μου, Κώστα Δόλογλου, εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκης.

"Ο Κώστας Δόλογλου ήταν κόσμημα για την οικογένεια της ΔΕΗ και με την στάση και τη συνολική προσφορά του, υπηρέτησε κατά το βέλτιστο τρόπο το Δημόσιο συμφέρον", αναφέρει ο κ. Παναγιωτάκης.