Συνεργασία Ολυμπιακού με «ΚΥCK»

Στοίχημα - Παρασκήνιο Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 13:44
Συνεργασία Ολυμπιακού με «ΚΥCK»

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ψηφιακή πλατφόρμα «KYCK», μέσω της οποίας  δίνεται η ευκαιρία στους φίλους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν από κοντά τα νέα της ομάδας.

Η αμερικανική εταιρεία «ΚΥCΚ» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά. O Ολυμπιακός γίνεται ο πρώτος ελληνικός σύλλογος, ακολουθώντας τα χνάρια των υπόλοιπων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, που θα φιλοξενείται από εδώ και στο εξής στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Ο πρόεδρος των «Πειραιωτών», Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στον τύπο της Αμερικής: «Ο σύλλογος μας έχει πολλούς οπαδούς, τόσο στην Ελλάδα όσο παγκοσμίως και θέλουμε να συνδεθούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές μας. Εμείς επενδύουμε με πάθος στην ψηφιακή ανάπτυξη της ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της ανάπτυξης της Olympiacos Web TV».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζοντας τόνισε: «Η κοινωνική πλατφόρμα KYCK μας επιτρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας με συντονισμένο τρόπο και να μιλήσουμε απ’ ευθείας με τους οπαδούς μας όπου κι αν ζουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που συνεργάζεται με το KYCK».

Από την μεριά της, η εταιρεία «ΚΥCK», μέσω του εκπροσώπου της δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός έναν ιστορικό σύλλογο στην Ευρώπη».

Ένα ακόμη βήμα για την εκμετάλευση του brandname του Ολυμπιακού είναι γεγονός, και σηματοδοτεί το άνοιγμα των στενών συνόρων του ελληνικού ποδοσφαίρου και την προσπάθεια που κάνει η Πειραϊκή ΠΑΕ να γιγαντώσει και σε παγκόσμιο επίπεδο τον σύλλογο.