Χασίμ Μαστούρ: Ο Μαροκινός «Μέσι»

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 13:08
Χασίμ Μαστούρ: Ο Μαροκινός «Μέσι»

Ο 14χρονος Χασίμ Μαστούρ, αποτελεί την ακριβότερη μετεγγραφή στον κόσμο στην ηλικία του, καθώς η Μίλαν ξόδεψε 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ρετζίνα.

Ο Μαροκινός «Μέσι», όπως τον αποκαλούν, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα των «ροσονέρι» απέναντι στην Αλμπινολέφε, στα τμήματα Παίδων και μάλιστα σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, δείχνοντας με το καλημέρα ψήγματα του ταλέντου του.

Οι προσδοκίες των ανθρώπων της Μίλαν είναι μεγάλες για το ταλέντο που απέκτησαν το καλοκαίρι και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντριάνο Γκαλιάνι δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ο Μαστούρ φαίνεται να έχει πολλές αρετές, αλλά δεν πρέπει να εξασκηθεί πίεση πάνω του. Είναι μόλις 14 ετών. Είναι το μέλλον, αλλά είναι ακόμα μόνο ένα παιδί».

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Μαστούρ έχει βαφτιστεί δικαιολογημένα από τους ειδικούς ως ο νέος «Μέσι»». Το σίγουρο είναι, πως για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί έναν τέτοιο χαρακτηρισμό σε τόσο μικρή ηλικία, αναμφίβολα κάποιος λόγος θα υπάρχει…

Το μέλλον είναι μπροστά του για να αποδείξει αν αυτό που μοιάζει να λάμπει είναι χρυσός, ή αν ο θησαυρός αποδειχθεί τελικά άνθρακας. Ίδωμεν…