Οι… μνηστήρες του πάγκου της Βέροιας

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 11:45
Οι… μνηστήρες του πάγκου της Βέροιας

Οι Νίκος Καραγεωργίου, Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Δημήτρης Καλαϊτζίδης (με λιγότερες πιθανότητες) φέρονται υποψήφιοι να διαδεχθούν τον Τον Κάανεν στην άκρη του πάγκου της Βέροιας.

Η «βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης νέου τεχνικού, ύστερα από την απομάκρυνση του Τον Κάανεν, με τους μνηστήρες να είναι αρκετοί.

Πρώτος στόχος για την ομάδα της Ημαθίας, αποτελεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ωστόσο το συμβόλαιο που έχει με τη Νέα Σαλαμίνα, λιγοστεύει τις πιθανότητες συνεργασίας.

Η Βέροια κοιτάζει και αλλού, με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Στην κούρσα διαδοχής του Κάανεν, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της Ξάνθης μέχρι την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τα αλλάζει όλα!

Παρελθόν από τη Βέροια, ύστερα από 8 χρόνια, αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος παραιτήθηκε.

«Έπειτα από 8 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου ως τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βέροια, παραιτούμαι της θέσης μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Εύχομαι καλή δύναμη στους συνεχιστές της προσπάθειας που καταβάλαμε με θυσίες και υπερβάσεις για την ένδοξη Βέροια», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.