Σε ρυθμούς...Σάμπα!

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 20:24
Σε ρυθμούς...Σάμπα!

Έντονη στοιχηματική δραστηριότητα παρουσιάζεται σήμερα στη Λατινική Αμερική με τη Βραζιλία να πρωταγωνιστεί στο κουπόνι ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και αγώνες απο το MLS.

Πρώτο σημείο που ξεχωρίζει, είναι η επιλογή του να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο ματς μεταξύ Κορίνθιανς και Πόντε Πρέτα. Η Κορίνθιανς, ένατη στο βαθμολογικό πίνακα, υποδέχεται την δέκατη Πόντε Πρέτα και το ενδιαφέρον της αναμέτρησης είναι μεγάλο καθώς οι δυο ομάδες ισοβαθμούν. Η προιστορία είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχος που έχουν το απόλυτο στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις, ταυτόχρονα όμως η Πόντε Πρέτα διανύει εξαιρετική φόρμα. Ομάδες με επιθετικές διαθέσεις που αναμένεται να προσφέρουν ανοιχτό παιχνίδι. Η Κορίνθιανς έχει πετύχει 16 τέρματα σε 12 αναμετρήσεις ενώ η φιλοξενούμενη δεν φοβάται στα εκτός και με 12 γκολ σε 11 ματς μπορεί και απόψε να σκοράρει.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ:GOAL/GOAL           1.70 (ΟΠΑΠ)

Παιχνίδι με πολλά γκολ περιμένουμε να είναι το Πορτουγκέσα-Φλουμινένσε. Η γηπεδούχος, αδικείται απο την εντέκατη θέση που βρίσκεται καθώς στα ματς της βγάζει χαρακτήρα και διάθεση. Σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο και μπροστα στους φιλάθλους της θέλει να αποδείξει τι αξίζει. Η Φλουμινένσε, δυσκολεύτηκε με Ιντερνασιονάλ.Κρουζέιρο και Φιγκειρένσε και σήμερα θα ψάξει τον παλιό καλό της εαυτό.

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ :OVER          1.85 (OΠΑΠ)

Διάλειμμα φαίνεται πως έκανε το Σικάγο απέναντι στην Ουάσινγκτον την προτελευταία αγωνιστική οπου έχασε τους τρεις πόντους με το ταπεινωτικό 4-2. Μετά απο αυτό ακολούθησε ξέσπασμα με το 3-1 κόντρα στην Χιούστον και φαίνεται πως η ομάδα επιστρεφει στη δράση με όρεξη. Το Τορόντο που υποδέχεται απόψε το Σικάγο, δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό και το έργο του να πάρει βαθμό σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΙΚΑΓΟ: 2             1.95( ΟΠΑΠ)


Προτάσεις με μεγαλύτερο ρίσκο είναι οι εξής:

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: 2          4.25 (ΟΠΑΠ)

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΙΚΑΓΟ: 4-6 GOAL        2.80(OΠΑΠ)

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Χ    3.15(ΟΠΑΠ)