Δ. Γιαννακόπουλος: Καμία συνεργασία με Μπαλτάκο - Ο ΣΥΡΙΖΑ η μοναδική λύση για την Ελλάδα!

Στοίχημα - Παρασκήνιο Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 16:26
Δ. Γιαννακόπουλος: Καμία συνεργασία με Μπαλτάκο - Ο ΣΥΡΙΖΑ η μοναδική λύση για την Ελλάδα!

Λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του, εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Αγγελόπουλου, για εξωγηπεδική «ενίσχυση» του Παναθηναϊκού με τον πρώην Γ.Γ. της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα onsports.gr, που ανήκει στον όμιλο εταιρειών του κ. Γιαννακόπουλου, αναρτήθηκε άρθρο που υποστηρίζει πια είναι όλη η αλήθεια γύρω από το θέμα της συνάντησης του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού και του πρώην στελέχους της κυβέρνησης (αποπέμφθηκε μετά το σκάνδαλο με τη Χρυσή Αυγή) και πρώην νομικού συμβούλου της ΚΑΕ, στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Μπάσκετ Λιγκ.

Σας παραθέτουμε αυτολεξεί το συγκεκριμένο απόσπασμα έτσι ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

«Η αλήθεια όμως ποια είναι;

Δεν είναι άγνωστο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος, επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ειδικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ούτε είναι κρυφό ότι υπάρχει αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού της μίας πλευράς στην άλλη κι αυτά τα χαρακτηριστικά αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της συνεργασίας τους η οποία ήταν γόνιμη και αποτελεσματική κάτι που βεβαίως αναγνωρίζει απόλυτα ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ. Πολύ δε περισσότερο δεν είναι μυστικό ότι ο Τάκης Μπαλτάκος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και λάτρης του μπάσκετ αν και δεν βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος ούτε με αυτή την ιδιότητα ούτε φυσικά με την ιδιότητα εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Βρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης που του απέστειλε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος μπάσκετ. Το ίδιο είχε συμβεί πέρσι και πρόπερσι, απλώς ο κ.Μπαλτάκος δεν είχε δώσει το «παρών» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ήταν ακόμα, άλλωστε, Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. Τι πιο φυσικό λοιπόν από το να καθίσει ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών και διατηρεί προσωπικές και φιλικές σχέσεις ακόμα και τώρα;

Μπορεί, λοιπόν, όλα τα προαναφερόμενα που καθορίζουν την προσωπική σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές να ισχύουν στο 100% όμως όσοι αβασάνιστα προχώρησαν σε συμπεράσματα περί συνεργασίας δεν υπολόγισαν κάτι πολύ σημαντικό: Ο κ.Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να ταυτιστεί ιδεολογικά σε καμία περίπτωση με τον κ.Μπαλτάκο και μάλιστα οι αντιλήψεις τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Το περιβάλλον του προέδρου της ΚΑΕ άλλωστε, βεβαιώνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτιμά πως η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όλοι μπορούν ν’ αναλογιστούν ότι αυτή η εκτίμηση του προέδρου της ΚΑΕ δεν ταιριάζει μ’ εκείνη του κ.Μπαλτάκου επί του συγκεκριμένου θέματος».