Ρώσοι χάκερς αποκαλύπτουν σκάνδαλο ντόπινγκ στο Μουντιάλ του 2010!

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 15:39
Ρώσοι χάκερς αποκαλύπτουν σκάνδαλο ντόπινγκ στο Μουντιάλ του 2010!

Σκάνδαλο ντόπινγκ στο Μουντιάλ του 2010 της Νότιας Αφρικής, με εμπλοκή μεγάλων ονομάτων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αποκάλυψαν οι Ρώσοι χάκερ «Fancy Bears». Δείτε τα ονόματα που αναφέρονται.

Σε τρομερές αποκαλύψεις, σχετικά με ποδοσφαιριστές που είχαν χρησιμοποιήσει αναβολικές ουσίες και συμμετείχαν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010, προέβησαν Ρώσοι χάκερς, με τα ονόματα των Τέβες, Χάιντσε και Βερόν να ξεχωρίζουν.

Πρόκειται για το περίφημο κίνημα των «Fancy Bears» το οποίο είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο ντόπινγκ Ρώσων αθλητών, που οδήγησε στον αποκλεισμό της ομάδας στίβου της χώρας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Στα ονόματα της επίμαχης λίστας βρίσκονται τα ονόματα των Κάρλος Τέβες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Ντιρκ Κάουτ, Γκάμπριελ Χάιντσε, Ντιέγκο Μιλίτο, Βάλτερ Σάμουελ, Μάριο Γκόμεζ, Βιντσέντζο Ιακουίντα, Μάριο Καμορανέζι και Κρίστιαν Τρες.

Οι χάκερς προειδοποιούν και για νέες αποκαλύψεις προκειμένου να «ξεσκεπάσουν»  όπως αναφέρουν το σύστημα συγκάλυψης της χρήσης αναβολικών.