ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ

Στοίχημα - Παρασκήνιο Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 11:02
ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του κλαμπ, τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ, να υποβάλει την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη, που καλείται να πάρει την τελική απόφαση.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League, έφερε και τις πρώτες συνέπειες στους κόλπους της ομάδας. Αργά μετά τα μεσάνυχτα, ο Λούμπος Μίχελ υπέβαλε την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη και είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό, σε συνομιλία που είχε μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype, υπέβαλε την παραίτησή του. «Φεύγω αν μου το πεις, αν πιστεύεις ότι αυτό θα κάνει καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα», φέρεται να είπε ο Μίχελ, με τον Σαββίδη πάντως, να μην έχει αποφασίσει ακόμα.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου» έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.