Στην ΕΡΤ με 10 εκατ. ευρώ το Μουντιάλ!

Αθλήματα - Κατηγορίες Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 12:38
Στην ΕΡΤ με 10 εκατ. ευρώ το Μουντιάλ!

Από τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης θα μεταδοθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018, ύστερα από την απόφαση της ΕΡΤ να προσφέρει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Σε μία σημαντική επένδυση προχώρησε η ΕΡΤ, εξασφαλίζοντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επερχόμενου Μουντιάλ της Ρωσίας (8/6 - 15/7 2018), απομακρύνοντας τον φόβο που υπήρχε να μη δούμε στη χώρα μας το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού, σε περίπτωση που η εθνική μας δεν καταφέρει να κερδίσει τη συμμετοχή της.

Στις αρχές του καλοκαιρού είχε γίνει γνωστό πως η διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών του Μουντιάλ, των οποίων η οικονομική αξία είναι ανεβασμένη σε σχέση με το παρελθόν, ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι της ΦΙΦΑ ήθελαν τουλάχιστον 10 εκατ. για το πλήρες πακέτο με όλα τα ματς, με την ΕΡΤ να προσφέρει 9,5 και τον ΣΚΑΙ 9 εκατ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «sport24.gr» η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να ανεβάσει το ποσό, δίνοντας τα 10 εκατ. που απαιτούντο και τελικά απέκτησε τα πολύτιμα δικαιώματα, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση το Μουντιάλ θα έχει μεγάλη τηλεθέαση, ωστόσο οι πάντες στην ΕΡΤ εύχονται η εθνική μας τελικά να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, έτσι ώστε το ενδιαφέρον να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Πηγή: www.sport24.gr