Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Εμ. Μακρόν

Στοίχημα - Παρασκήνιο Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 13:33
Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Εμ. Μακρόν

Μια φανέλα του Ολυμπιακού, με το όνομά του και με το «Δέκα το καλό» στην πλάτη, απέκτησε ο Εμανουέλ Μακρόν, ως δώρο από τον συμπατριώτη του και στέλεχος των «Ερυθρόλευκων», Κριστιάν Καρεμπέ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει διάφορες κινήσεις θέλοντας να «χτίσει» ένα ευρωπαϊκό προφίλ. Τις προηγούμενες ημέρες φιλοξένησε το ποδοσφαιρικό συνέδριο του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ξεκινώντας, μάλιστα «Αρχή των Αθηνών, για το Δικαίωμα της Συμμετοχής στον Αθλητισμό», που θα φτάσει στα γραφεία όλων των ποδοσφαιρικών κλαμπ. Σήμερα τη σειρά είχε η σύνδεση του ονόματος της ομάδας με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, και συγκεκριμένα με την επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος Πρόεδρος συναντήθηκε στη γαλλική πρεσβεία με διάφορα μέλη της γαλλικής κοινότητας στην Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ, βασικότατο στέλεχος της Εθνικής Γαλλίας, που κατέκτησε το Μουντιάλ το 1998 και το Euro το 2000. Ο παλαίμαχος άσος τα τελευταία χρόνια έχει το σημαντικό πόστο του συμβούλου στρατηγικής στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναλαμβάνοντας να πρεσβεύει τον σύλλογο στο εξωτερικό.

Στην εκδήλωση που έγινε στην πρεσβεία ο Καρεμπέ έφερε μαζί του μία εμφάνιση του Ολυμπιακού με το νούμερο 10, την οποία προσέφερε ως δώρο στον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος είναι ποδοσφαιρόφιλος και μάλιστα οπαδός ενός άλλου Ολυμπιακού, της Ολιμπίκ Μαρσέιγ.