Η ΠΑΕ Πανιώνιος στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου

Στοίχημα - Παρασκήνιο Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 20:55
Η ΠΑΕ Πανιώνιος στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο όσοι βρεθούν στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή, για το ματς της Σούπερ Λιγκ απέναντι στον Παναιτωλικό, μπορούν να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για να αγωνιστεί στη Μπάσκετ Λιγκ.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν σταματούν την προσπάθεια για τη δημιουργία ΚΑΕ, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα. Οι "κυανέρυθροι" συνεχίζουν τον αγώνα τους προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου να αγωνιστεί στη Μπάσκετ Λιγκ, με την ΠΑΕ Πανιώνιος να στηρίζει όσα γίνονται

Έτσι, το ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας πως στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ειδικά κουπόνια των 5 ευρώ, με τα έσοδα να αποδίδονται στο «κυανέρυθρο» τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους φιλάθλους το επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια της υπό σύστασης ΚΑΕ.

Για το λόγο αυτό, στις εισόδους των θυρών του σταδίου, θα μπορούν όσοι φίλοι το επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά με την αγορά ειδικών κουπονιών (αξίας 5 ευρώ έκαστο), τα έσοδα των οποίων θα αποδοθούν στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ».