Οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Στοίχημα - Παρασκήνιο Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 15:04
Οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Για ακόμα μία φορά φαίνεται πως ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλο, να ζητά με ανακοίνωση του από τους μετόχους να καλύψουν τις οφειλές.

Από τα τέλη Ιουλίου η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα, όσον αφορά το ποιοι διοικούν την ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως η προηγούμενη διοίκηση έχει αφήσει κάποιες «τρύπες» που δεν έχουν καλυφθεί.

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος του κρητικού κλαμπ, Φώτης Τσάλος, ο οποίος μίλησε για οφειλές της τάξεως των 80.000 ευρώ σε παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα. Αναφορικά με το πώς θα καλυφθεί αυτό το άνοιγμα, ο κ. Τσάλος έκανε έκκληση στην ομάδα των επιχειρηματιών που κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Η κατάσταση μοιάζει να μην είναι απλή, αν κρίνουμε από την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης, κατά την οποία ο επικεφαλής του ΟΦΗ τονίζει πως αν οι μέτοχοι της ΠΑΕ δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους θα είναι υπεύθυνοι για όσα ακολουθήσουν. Το κλίμα σίγουρα δε μοιάζει καλό λίγο καιρό πριν την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Χρειαζόμαστε άμεσα, ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ, για να καλύψουμε τους παίκτες αυτούς που αφορούν την ομάδα της περσινής χρονιάς. Είναι υποθέσεις που έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αυτό δεν έχει γίνει.

Αν δε δώσουμε τα χρήματα αυτά, το οφειλόμενο ποσό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, καθώς κάποιοι παίκτες με τους οποίους δε θα συνεργαστούμε φέτος, ζητάνε και το συμβόλαιο της τρέχουσας χρονιάς.
Καλώ τους μετόχους λοιπόν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο θέμα αυτό. Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί».