Παναθηναϊκός: Σε συμβολαιογραφικό γραφείο η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ

Στοίχημα - Παρασκήνιο Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 10:55
Παναθηναϊκός: Σε συμβολαιογραφικό γραφείο η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, αποφάσισε να παραδώσει τον έλεγχο των μετοχών του σε συμβολαιογραφικό γραφείο, κάνοντας ακόμα πιο ξεκάθαρο πως αποχωρεί από το «Τριφύλλι».

Την περασμένη Πέμπτη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από την ιδιοκτησία του «Τριφυλλιού». Από τη στιγμή που η διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν είχε θετική εξέλιξη, όμως, ο κ. Αλαφούζος συνεχίζει να είναι μεγαλομέτοχος.

Θέλοντας να δείξει πως το τέλος του από την «πράσινη» ΠΑΕ είναι οριστικό, πήρε την απόφαση να καταθέσει αυτές τις μετοχές σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Μαζί υπάρχουν και όλα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Πλέον, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, θα απευθύνεται στον εντεταλμένο συμβολαιογράφο του κ. Αλαφούζου. Ο πρώην πρόεδρος του «Τριφυλλιού» δε ζητάει κάποιο αντίτιμο, ωστόσο όποιος αναλάβει την ομάδα θα αναλάβει και το βάρος των χρεών και των μελλοντικών υποχρεώσεων, που αγγίζουν τα 80 εκατ.