Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:14
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, που διοργανώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν πρέπει να "φρενάρει" την ενασχόληση των ανθρώπων με τον αθλητισμό. Ως μέλος του European Club Association, ο ΠΑΟΚ στηρίζει την 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμετέχει στην καμπάνια #BEACTIVE που έχει ως στόχο να ωθήσει τους κατοίκους της Ευρώπης στα σπορ και την άθληση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Τα νούμερα δεν είναι θετικά. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, οι γρήγοροι ρυθμοί και η έλλειψη χρόνου δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την άθληση. Μάλιστα σε κάποιες χώρες τα ποσοστά είναι ακόμα μικρότερα και επηρεάζουν συχνά την ποιότητα ζωής και την υγεία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αθλητισμού σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, διοργανώνει την Εβδομάδα Αθλητισμού από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η ECA στηρίζει από το ξεκίνημα της την προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχει στην καμπάνια #BEACTIVE, μαζί με όλα τα μέλη της. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προσπάθεια.

Ας ενεργοποιηθούμε λοιπόν όλοι, ας αντιληφθούμε τα οφέλη που προσφέρει η σωματική δραστηριότητα and let’s #BEACTIVE!.