Συνάντηση υπουργείου, ΕΠΟ και ΦΙΦΑ και την εφαρμογή του VAR

Στοίχημα - Παρασκήνιο Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 12:28
Συνάντηση υπουργείου, ΕΠΟ και ΦΙΦΑ και την εφαρμογή του VAR

Νέα κουβέντα για το θέμα του VAR (Video Assistant Referee) έκαναν σήμερα ο υπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, υον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα και στέλεχος της ΦΙΦΑ.

Όλο και πιο κοντά έρχεται η εφαρμογή του VAR, του ειδικού ηλεκτρονικού συστήματος βοήθειας λήψης των διαιτητικών αποφάσεων, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αυτό διαφάνηκε και στην σημερινή συναντηση του υπουργού με τους επικεφαλής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και διαιτησίας και υψηλόβαθμο στέλεχος της ΦΙΦΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχε ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA Μπιορν Βασάλο παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Ευάγγελου Γραμμένου και του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή, την Πέμπτη 28/9/2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βασιλειάδης ενημερώθηκε λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας και το σχεδιασμό εφαρμογής του συστήματος VAR (Video Assistant Referee), καθώς και για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League.