Η Σούπερ Λιγκ αφιερώνει την 6η αγωνιστική στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Στοίχημα - Παρασκήνιο Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 15:17
Η Σούπερ Λιγκ αφιερώνει την 6η αγωνιστική στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Στην προώθηση του μηνύματος "Be Active" που αποσκοπεί να περάσει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες κάθε ηλικίας η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού συστρατεύεται και η Super League.

Η Super League στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 και σε συνεργασία με την Ένωση των Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών – EPFL – την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφιερώνει την 6η Αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, στις 30/9 -2/10/2017, στην αθλητική δραστηριότητα και τη φυσική άσκηση.

Το πρόγραμμα "Be Active 2017", υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής περιλαμβάνει περισσότερες από 200 εκδηλώσεις που κορυφώνονται εντός του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου και παίρνουν μέρος εκατοντάδες αθλητικοί σύλλογοι, ομοσπονδίες, σχολεία, σύλλογοι γονέων, δήμοι και κοινωνικοί φορείς. Οργανωμένες δράσεις από τη ΓΓΑ και τη Βe Active Hellas θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Super League (30/9 - 2/10/2017).

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια καθαρά Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που διοργανώνεται από τη Μονάδα Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό την καθοδήγηση του Επιτρόπου Τίμπορ Νάβρατσιτς.

Η EPFL και οι Λίγκες-μέλη της, μεταξύ των οποίων και η Super League, στηρίζουν κάθε κίνηση που αποσκοπεί στην προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η αθλητική δραστηριότητα και η φυσική άσκηση σε όλους, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.