Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν, η νέα αφορμή για κόντρα ανάμεσα σε Nike και Adidas

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 10:08
Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν, η νέα αφορμή για κόντρα ανάμεσα σε Nike και Adidas

Η συνεχώς ανοδική πορεία του Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας έχει ανεβάσει ψηλά και τις εμπορικές του μετοχές, με αποτέλεσμα Nike και Adidas να παλεύουν για να εξασφαλίσουν συμβόλαιο μαζί του.

Στα 25 του χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχρισε βασικό και αναντικατάστατο στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο τραυματισμός του Νόιερ του έδωσε το δικαίωμα να γίνει βασικός στην πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, μερικούς μήνες πριν το επερχόμενο Μουντιάλ. Το όνομά του έχει γίνει γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ενώ το μέλλον του διαγράφεται ακόμα καλύτερο.

Πριν μερικούς μήνες ο Τερ Στέγκεν έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει μέχρι το 2022 κάτω από τα δοκάρια των «Μπλαουγκράνα». Τώρα θα πρέπει να πάρει μία νέα απόφαση, διαλέγοντας με ποια από τις μεγάλες αθλητικές εταιρείες θα συνδυάσει την πορεία του τα επόμενα χρόνια.

Τόσο η Adidas, με την οποία συνεργάζεται εδώ και μερικά χρόνια, όσο και η Nike, που τον βλέπει ως την καλύτερη δυνατή προσθήκη στο εμπορικό της χαρτοφυλάκιο, του έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας. Η γερμανική εταιρεία έχει το προβάδισμα, αφού ήδη έχει σχέση μαζί του, αλλά κανείς δεν ξέρει αν η Nike θελήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Μην ξεχνάμε πως ο αμερικανικός κολοσσός είναι και χορηγός της ομάδας του Γερμανού κίπερ, άρα μπορεί να ζητήσει από τους «Μπλαουγκράνα» να ασκήσουν πίεση.