Βόλεϊ Λιγκ: Εξασφάλισε άδεια συμμετοχής ο Παναθηναϊκός

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 17:48
Βόλεϊ Λιγκ: Εξασφάλισε άδεια συμμετοχής ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ και περιμένει κάποιες λεπτομέρειες για να ''σφραγίσει'' και τυπικά τη θέση του.

Με τον Παναθηναϊκό να δίνει κανονικά το παρών θα διεξαχθεί, τελικά, η Βόλεϊ Λιγκ. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την πίστωση χρόνου που τους είχε δοθεί και διευθέτησαν όλες τις εκκρεμότητες που έβαζαν εμπόδιο στη συμμετοχή τους.

Ως εκ τούτου, τους χορηγήθηκε κανονικά η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ απομένει η χορήγηση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Εφόσον, βέβαια, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την αρμόδια επιτροπή της Λίγκας, θεωρείται τυπικός ο έλεγχος από την ΕΕΑ. Κάτι που σημαίνει πως στην επόμενη συνεδρίασή της, ο Παναθηναϊκός θα σφραγίσει και τυπικά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Αναλύτικά, η ανακοίνωση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΣΑΠ:

«Σήμερα 17/10/17 συνεδρίασε εκτάκτως η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ κατόπιν σχετικού αιτήματος του Παναθηναϊκός ΤΑΑ.

Μετά από επιστάμενο έλεγχο όλων των εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ κατά την ελεγχόμενη περίοδο διαπιστώθηκε ότι το ΤΑΑ έχει διακανονίσει όλες τις σχετικές εκκρεμότητές του προς Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές που είχαν αναγγελθεί στην Επιτροπή. Κατόπιν τούτου αποφασίζεται:

1) Η ανάκληση της από 21.08.2017 απόφασης της Επιτροπής περί Μη αδειοδότησης του ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

2) Χορηγείται στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα volleyleague 17/18.

3) Ενημερώνεται σχετικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη οποία εκκρεμούν οι φάκελοι της αντίστοιχης αδειοδότησης των δώδεκα ΤΑΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος

Χρ. Ηλιάδης

Τα μέλη

Αν. Δημητριάδης

Λ. Κογκαλίδης».