Πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ φέρνει 8 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΕΠΟ!

Στοίχημα - Παρασκήνιο Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 18:17
Πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ φέρνει 8 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΕΠΟ!

Ενδεχόμενη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα φέρει πάνω από 8 εκατ. ευρώ, στα ταμεία της ΕΠΟ!

Ενδεχόμενη πρόκριση στο Μουντιάλ θα φέρει «χρυσάφι» στα ταμεία της ελληνκής ομοσπονδίας Η FIFA ανέβασε το ποσό που θα μοιράσει στους 32 φιναλίστ στα 344,7 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει περισσότερα έσοδα για τις ομοσπονδίες.

Κάθε ομάδα θα λάβει μετά το τέλος της διοργάνωσης τουλάχιστον 8 εκατ. δολάρια, ποσό που μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση πρόκρισης στους «16», στα προημιτελικά και ούτω καθεξής.

Συν τοις άλλοις κάθε ομοσπονδία θα λάβει επιπλέον 1,5 εκατομμύριο δολάρια που αφορά τα έξοδα προετοιμασίας, ενώ σε όλα αυτά τα έσοδα δεν συμπεριλαμβάνονται χρήματα που θα προκύψουν από χορηγούς, που σαφώς θα τρέξουν για να διαφημιστούν σε περίπτωση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Με άλλα λόγια, η ΕΠΟ θα βάλει στα ταμεία της μίνιμουμ το ποσό των 8.17 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αποτελέσει οικονομική ανάσα.

 


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.