Αποβλήθηκε από τη Φούτμπολ Λιγκ ο Αχαρναϊκός, λόγω οφειλών!

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 17:20
Αποβλήθηκε από τη Φούτμπολ Λιγκ ο Αχαρναϊκός, λόγω οφειλών!

«Σφραγίστηκε» το χρονικό μίας προαναγγελθείσας αποχώρησης από τη Φούτμπολ Λιγκ. Η διοργανώτρια αρχή απέβαλλε από το πρωτάθλημα τον Αχαρναϊκό, απόρροια των πολλών οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές.

Με 17 ομάδες θα συνεχίσει η φετινή Φούτμπολ Λιγκ. Όπως αναμενόταν, η διοργανώτρια αρχή απέβαλλε από το πρωτάθλημα τον Αχαρναϊκό, λόγω των πάρα πολλών οικονομικών προβλημάτων και των οφειλών, που υπάρχουν προς πρώην ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία