Κοντά στους πλημμυροπαθείς η ΠΑΕ ΑΕΚ - 5 ευρώ γενική είσοδος με Πλατανιά

Στοίχημα - Παρασκήνιο Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 20:55

Δίπλα στους κατοίκους της Δυτ.Αττικής στέκεται η ΑΕΚ. Γενική είσοδος 5 ευρώ στο ματς με τον Πλατανιά, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζουν πανστρατιά για να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής στέκεται η ΑΕΚ! Η Ένωση όρισε γενική τιμή εισόδου στο ματς με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (12η αγωνιστική, Δευτέρα 27/11) στα 5 ευρώ και καλεί τον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο αφού όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πληγέντες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι περισσότεροι σύνδεσμοι των κιτρινόμαυρων έχουν επικοινωνήσει με την ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει… πανστρατιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την ίδια ώρα ήδη έχει ξεκινήσει δική του προσπάθεια ενίσχυσης και το τμήμα της Άρσης Βαρών, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ οι οποίοι ρωτούσαν το πώς μπορούν να βοηθήσουν.

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που έπληξε την ελληνική κοινωνία», είναι το μήνυμα της ΑΕΚ.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.