Ρεκόρ συμμετοχής και αλληλεγγύης, στα Βίκος Street Relays του Πειραιά

Αθλήματα - Κατηγορίες Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 11:48
Ρεκόρ συμμετοχής και αλληλεγγύης, στα Βίκος Street Relays του Πειραιά

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στα Βίκος Street Relays, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον άτυχο διεθνή καταδύτη, Ανδρόγεω Σαμψάκη, ο οποίος στις 25/09 τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη.

Ο μεγαλύτερος, ταχύτερος και πιο συναρπαστικός αγώνας που έχει γίνει στα Βίκος Street Relays , αυτός του Πειραιά, ανήκει στο παρελθόν. Aν και ο καιρός τα χάλασε για λίγο στην αρχή υποχρεώνοντας του συμμετέχοντες στα 10χλμ. να τρέξουν με αέρα και με βροχή, σημειώθηκαν καλές επιδόσεις ενώ ο κόσμος δεν έφυγε παραμένοντας στη μαρίνα είτε τρέχοντας, είτε χειροκροτώντας στα Βίκος Street Relays του Πειραιά που ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Τάκη Βεντίκου.

Οι σκυταλοδρομίες του Πειραιά ήταν sold out σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς δόθηκαν όλες οι συμμετοχές που υπήρχαν μέχρι τελευταίας, ενώ αγωνιστιοκά έγινε εξαιρετική επίδοση από τον Χρήστο Μπουντούλη που έτρεξε το πρώτο του 10άρι.

Παρόντες στον αγώνα με πολυπληθείς ομάδες, οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Σταύρος Καρρές, Μιχάλης Αναγνώστου (έτρεξε κιόλας) και Παναγιώτης Χαραμής, ενώ η Βάσω Παναγιωτοπούλου αν και προπονήτρια ρίψεων έφερε μεγάλη ομάδα δρομέων. Σταθερά παρών στα Βίκος Street Relays, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που έτρεξε και πάλι στα 4Χ2,500μ. κάνοντας μάλιστα χρόνο 11:03.

Συγκινητική στιγμή η συμμετοχή στον αγώνα της μητέρας του Ανδρόγεου Σαμψάκη, τρέχοντας στα 10χλμ. Πριν από την εκκίνηση ευχαρίστησε συγκινημένη όλους όσοι βρέθηκαν στη μαρίνα να τρέξουν ή να χειροκροτήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν αρκετοί ευαισθητοποιημένοι Πειραιώτες, οι οποίοι συνεισέφεραν με επιπλέον ποσό από αυτό της εγγραφής για να βοηθηθεί ο 17χρονος πρωταθλητής των καταδύσεων που κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξαναπερπατήσει.