Ανακατασκευάζονται οι αθλητικοί χώροι στο ΣΕΦ

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 16:57
Ανακατασκευάζονται οι αθλητικοί χώροι στο ΣΕΦ

Οκτώ γήπεδα, τα οποία τα 5 θα είναι για το μπάσκετ, 2 για το ποδόσφαιρο και 1 για το βόλεϊ, θα ανακατασκευαστούν στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Θα διατίθενται σε σχολεία και σε αθλητικούς συλλόγους.

Ο περιβάλλοντας χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ανανεώνεται, αλλάζει και εκσυγχρονίζεται. Η περιοχή θα γίνει πόλος έλξης για αθλητικές δραστηριότητες, που αφορούν το μπάσκετ, το βόλεϊ, αλλά και το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή σε οκτώ γήπεδα στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, ώστε οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις να εκσυγχρονιστούν και να είναι και πάλι διαθέσιμες στο φίλαθλοι κοινό.

Από τα οκτώ γήπεδα, τα 5 θα αφορούν το μπάσκετ. Τα 3 από αυτά θα εξωτερικού χώρου με υφισταμένη περίφραξη, ενώ τα 2 θα είναι εξωτερικού χώρου σχολικής χρήσης, χωρίς περίφραξη. Τα δύο γήπεδα θα αφορούν το ποδόσφαιρο και θα είναι για 5x5, έχοντας συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς (εμβαδού 2.020 Τ.Μ.), ενώ το 1 γήπεδο θα είναι αφιερωμένο στο βόλεϊ (εξωτερικού χώρου 352m2).

Για να προχωρήσει το έργο, υπογράφτηκε σύμβαση τον Νοέμβρη (στις 8 του μήνα) και ο ανάδοχος (ο οποίος προέκυψε από διαγωνισμό) θα πρέπει να το έχει παραδώσει σε 30 μέρες από την υπογραφή. Όταν θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στα γήπεδα, θα διατίθενται σε αθλητικούς συλλόγους (κυρίως τα απογεύματα), σε ιδιώτες και δωρεάν σε σχολεία (όχι μόνο της πόλης) τα πρωινά για αθλητικές δραστηριότητες.

Η διακήρυξη του έργου στο ΣΕΦ

Πηγή: sport24.gr

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.