Συνεργασία όλων των φορέων για το Ολυμπιακό κέντρο μπιτς βόλεϊ

Στοίχημα - Παρασκήνιο Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 16:01
Συνεργασία όλων των φορέων για το Ολυμπιακό κέντρο μπιτς βόλεϊ

Το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε το Ολυμπιακό κέντρο μπιτς βόλεϊ στο Φάληρο να επαναλειτουργήσει και να αξιοποιηθεί, συζήτησαν σήμερα οι άνθρωποι των Ομοσπονδιών Βόλει και Χάντμπολ με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αθηνών.

Την προοπτική να ξαναπάρει «ζωή» το Ολυμπιακό Κέντρο μπιτς βόλεϊ στο Φάληρο, το οποίο ρημάζει εδώ και χρόνια, συζήτησαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, της ΕΟΠΕ και της ΟΧΕ, που ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει στην εγκατάσταση αγώνες μπιτς χάντμπολ.

Στη συνάντηση μετείχαν από την Περιφέρεια ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, ο περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας, από την ομοσπονδία βόλεϊ ο γενικός γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο ταμίας Τάσος Πασπάλας και ο συντονιστής της επιτροπής μπιτς βόλεϊ Αλέκος Παρασκευόπουλος, ενώ την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο γενικό γραμματέας Κώστας Σταματιάδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και Τύπου Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Έγινε αυτοψία στον χώρο και συζητήθηκε με ποιους τρόπους και μέσα από τις δραστηριότητες των δύο Ομοσπονδιών, μπορεί να ξαναπάρει ζωή αυτή η Ολυμπιακή εγκατάσταση, η οποία ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι δύο ομοσπονδίες βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και από κοινού θα καταθέσουν πρόταση στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία με την σειρά της, έχει την διάθεση και την βούληση να ανοίξει και πάλι η εγκατάσταση για τον αθλητισμό.