Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε δημοπρασία οι ...ιδιαίτερες φανέλες της ΑΕΛ - Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα

Στοίχημα - Παρασκήνιο Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 16:42
Σε δημοπρασία οι ...ιδιαίτερες φανέλες της ΑΕΛ - Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα

Με εμφανίσεις που έφεραν μήνυμα για την τραγωδία στην Μάνδρα, αγωνίστηκε η ΑΕΛ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) στη 13η ημέρα της Σούπερ Λιγκ. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενημέρωσε πως οι συγκεκριμένες φανέλες είναι συλλεκτικές και θα δημοπρατηθούν στο διάστημα των εορτών, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στους πληγέντες.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους, επώνυμους κι ανώνυμους, οι οποίοι είτε με μηνύματα είτε προσωπικά με συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία μας για ένα μόνο, να τοποθετήσουμε στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας το κοινωνικό μήνυμα για την άδικη τραγωδία στη Μάνδρα και να δηλώσω ότι αυτή η πρωτοβουλία ίσχυε μόνο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι φανέλες αυτές είναι συλλεκτικές, θα υπογραφούν από όλους τους παίκτες και θα εκτεθούν σε απευθείας και ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και τα χρήματα θα παραδοθούν στους συγγενείς των θυμάτων της Μάνδρας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει αυτήν την εκδήλωση να την συνδιοργανώσει τόσο με την Super League, αλλά και με τον Δήμο Λαρισαίων.

Η ημερομηνία και ο τόπος του πλειοδοτικού πλειστηριασμού γι΄ αυτές τις συλλεκτικές φανέλες θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, αλλά είναι βέβαιο ότι θα διεξαχθεί τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Επίσης τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να κατακτηθεί ο φετινός στόχος της κατακτήσεως μιας από την 5η έως τη 10η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και να δηλώσω ότι εγώ προσωπικώς θα καταβάλλω κάθε δυνατή οικονομική προσπάθεια, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που πρέπει».

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.