Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με τον πρόεδρο των ΕΛΠΕ

Στοίχημα - Παρασκήνιο Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 20:34
Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με τον πρόεδρο των ΕΛΠΕ

Τον πρόεδρο της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) Στάθη Τσοτσορό υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο κ. Τσοτσορός βοήθησε τα μέγιστα για να αναλάβει η Ελλάδα τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πάτρα το 2019. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Αμάρ Αντάντι, η ταμίας της ΔΕΜΑ Κίκη Λαζαρίδη και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Νάσος Νασόπουλος και Θεόδωρος Μενεγής.

Ο κ. Βασιλειάδης σε μία συμβολική κίνηση τίμησε τον κ. Τσοτσορό παραδίδοντάς του έναν κότινο ελιάς. «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που καταφέρνουμε με ένα συνετό προγραμματισμό και έχοντας στον πλευρό μας ισχυρούς συμμάχους να βάζουμε σταδιακά αλλά σταθερά την χώρα ξανά στο προσκήνιο των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.

Η πόλη της Πάτρας θα ωφεληθεί πολλαπλά από τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το 2019 καθώς θα καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες για τα επόμενα χρόνια φτιάχνοντας πολύ σημαντικά έργα στις υποδομές της.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι πάντα δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, γεγονός πολύ σημαντικό για όλους μας, καθώς η παρούσα διοίκηση στηρίζει σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η προσπάθειά μας δεν τελειώνει εδώ αλλά συνεχίζεται και μετά τους Αγώνες, την επόμενη μέρα, η οποία είναι και η πιο σημαντική για την αξιοποίηση των δομών που θα γίνουν», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Τσοτσορός αρχικά είπε: «Θέλω να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίησή μου για αυτή τη συνεργασία την οποία θα χαρακτήριζα ειλικρινή και δημιουργική» ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η εταιρεία του θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις την πόλη της Πάτρας στη διοργάνωση των Παράκτιων Αγώνων, αλλά και θα παραμείνει στο πλευρό της πόλης για όποιες ανάγκες προκύψουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Αγώνων αλλά και την επόμενη μέρα, όταν θα χρειαστεί να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τα αθλήματα των Παράκτιων.