Σταματάει την προσπάθειά του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Στοίχημα - Παρασκήνιο Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 15:13
Σταματάει την προσπάθειά του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

 Κεραυνός εν αιθρία από τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος με δήλωση του αναφέρει πως σταματάει κάθε προσπάθεια για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, αφού δεν μπορεί να βρει μαγική λύση.

Αρνητική τροπή για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως παίρνει η εμπλοκή του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για τη σωτηρία της ομάδας, αφού με προσωπική του δήλωση ο επιχειρηματίας, αναφέρει πως δεν μπορεί να βρει μαγική λύση, μία μέρα μετά το ραντεβού του με τους παλαίμαχους της ομάδας και σταματάει την προσπάθεια του.

Όπως αναφέρει στη δήλωση του, δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός, ότι μετά την πρωτοβουλία του δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης λύσης, κάτι που δεν είναι εφικτό, αφού δεν διαθέτει μαγικές ικανότητες.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.