Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 24-26 Ιουνίου ο διαγωνισμός "Beyond Hackathon" της Eurobank

Τράπεζες - Χρήμα Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 18:10
Στις 24-26 Ιουνίου ο διαγωνισμός "Beyond Hackathon" της Eurobank

Στις 24 με 26 Ιουνίου διοργανώνεται ο πρώτος περιφερειακός διαγωνισμός FinTech Hackathon με την ονομασία "Beyond Hackathon" της Eurobank, σε συνεργασία με τους επιχειρηματικούς φορείς Found.ation & The Cube.

Τον πρώτο περιφερειακό Διαγωνισμό "BeyondHackathon" υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά, παγκόσμιοι ηγέτες της τεχνολογίας και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ελληνικοί επιχειρηματικοί φορείς, αλλά και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι ομάδες που θα δημιουργηθούν από Software Developers, Marketers, Designers & Business Developers, θα κληθούν σε 48 ώρες να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν προϊόντα και υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και το API της τράπεζας, με τελικό στόχο τη μεταμόρφωση της σημερινής εμπειρίας του πελάτη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες από διεθνούς φήμης ομιλητές σε θέματα τεχνολογίας και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αλλά και να δεχτούν mentoring από περισσοτέρους από 20 ειδικούς (στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες) σε θέματα τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, βιομηχανικού σχεδιασμού, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.beyondhackathon.com, αλλά και στη σελίδα στο facebook www.facebook.com/BeyondHackathon.