Περιοδεία της Διοίκησης της Eurobank στη Θεσ/νίκη - Καραβίας: Ξεκινά ο ανοδικός κύκλος για την οικονομία

Τράπεζες - Χρήμα Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 18:09
Περιοδεία της Διοίκησης της Eurobank στη Θεσ/νίκη -  Καραβίας: Ξεκινά ο ανοδικός κύκλος για την οικονομία

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της Eurobank για το 2017. Ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επόμενη τριετία θα βρεθεί στο επίκεντρο, αναφέρει ο επικεφαλής της τράπεζας, Φωκίων Καραβίας, ο οποίος σημειώνει ότι επιτέλους ξεκινά ο ανοδικός κύκλος για την οικονομία.

Επαφές με φορείς, εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, πελάτες, στελέχη και εργαζόμενους της Eurobank στο Νομό Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί η Διοίκηση και κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Καραμούζης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι Σταύρος Ιωάννου και Θεόδωρος Καλαντώνης, οι Γενικοί Διευθυντές Τραπεζικής Επιχειρήσεων & Επενδυτικής Τραπεζικής Ομίλου Κώστας Βασιλείου, Retail Banking Ιάκωβος Γιαννακλής και άλλα ανώτατα στελέχη της Τράπεζας, επισκέπτονται τα καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πραγματοποιούν συναντήσεις σε όλους τους δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης.

Σκοπός τη Διοίκησης και του κλιμακίου ανώτατων στελεχών της Eurobank, είναι να ακούσουν και να καταγράψουν, τις εμπειρίες, τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, τις προσδοκίες, τις παρατηρήσεις, τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις των φορέων της πόλης, των πελατών, αλλά και των στελεχών και εργαζομένων της Τράπεζας.

Στόχος είναι η σύνδεση των αναγκών αυτών με τις προτεραιότητες της Τράπεζας προκειμένου η τελευταία να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με πελατοκεντρικό χαρακτήρα, οι οποίες να καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες των πελατών της και να υπηρετούν τον εθνικό στόχο στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Ενδεικτική της σημασίας που αποδίδει η Τράπεζα στην ανάπτυξη της Βορείου Ελλάδος με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη και στη διοργάνωση της περιοδείας, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 11/12/2017 και θα κλείσει την Παρασκευή 15/12/2017, είναι η απόφαση να πραγματοποιήσει την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για το 2017, στη Θεσσαλονίκη, που θα συνέλθει σε πλήρη σύνθεση παρουσία του συνόλου των Μελών, Ελλήνων και Ξένων.

Στο πλαίσιο της περιοδείας η Διοίκηση και το κλιμάκιο των ανώτατων στελεχών πραγματοποιούν δεκάδες συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα πέντε ημερών στο Νομό Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη καθώς και με τους Δημάρχους Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη, Θερμαϊκού κ. Ιωάννη Μαυρομάτη, Δέλτα (Σίνδος) κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο και Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα.

Παράλληλα, η Διοίκηση της Τράπεζας συμμετείχε σε σειρά εκδηλώσεων με ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες, ενώ παρέθεσε δείπνο σε 150 επιχειρηματικούς πελάτες, παρουσία και των μελών του ΔΣ, με πρόθεση να προτρέψουν τους προσκεκλημένους να μιλήσουν με ευθύτητα και ειλικρίνεια για ό,τι τους ικανοποιεί αλλά και για ό, τι τους προβληματίζει και θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξει ή να βελτιωθεί.

Καραβίας: Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα έχουν κεντρική θέση στις επιλογές μας για το μέλλον της Eurobank

Στις εκδηλώσεις με τους πελάτες της Τράπεζας και στις επαφές με τους τοπικούς φορείς, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φωκίων Καραβίας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «όλη η Διοίκηση και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, Έλληνες και ξένοι μέλη του, βρίσκονται επί μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη είναι η σημαντικότερη στον ετήσιο προγραμματισμό της Τράπεζας καθώς θα συζητήσουμε το στρατηγικό σχεδιασμό μας για την επόμενη τριετία, την τριετία που πιστεύουμε ότι ξεκινά επιτέλους ο ανοδικός κύκλος για την οικονομία. Και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουμε την πόλη, να τιμήσουμε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Εδώ βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής παραγωγής, είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης εργασιών, εδώ έχουμε ένα σημαντικό τμήμα των δραστηριοτήτων της Τράπεζας, το οποίο μάλιστα σκοπεύουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω. Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα έχουν κεντρική θέση στις επιλογές μας για το μέλλον της Eurobank».

Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να επενδύσουμε και άλλο ως τράπεζα, δήλωσε στο πρακτορείο 104,9 FM ο γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής της Τράπεζας, Ιάκωβος Γιαννακλής. Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.