Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, προβλέπει πως η τρέλα που επικρατεί στις ποδοσφαιρικές μετεγγραφές, με τις υπέρογκες δαπάνες, θα αποτελέσει παρελθόν, και τότε θα δικαιωθούν οι διοικήσεις, όπως αυτή των «Βαυαρών», που ακολουθούν πιο ισορροπημένες και βιώσιμες στρατηγικές.

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 23:24

Ο «σωλήνας» το τερμάτισε…

Γράφει ο

Δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί ούτε καν να δώσει εξηγήσεις. Δικό του το μαχαίρι δικό του και το πεπόνι. Χρόνια τώρα, περίπου σαράντα, είναι κυρίαρχος του ελληνικού μπάσκετ, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο.

Το ότι η δημοσιογραφία έχει ξεφύγει από τα όρια που θέτει η ίδια η φύση της λειτουργίας της, αποτελεί κοινό μυστικό, εδώ και αρκετά χρόνια. Αλλά, το ότι ο υπηρετών τη δημοσιογραφία - εκτός από... αυτόκλητος σύμβουλος κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και επιχειρηματιών - έχει γίνει και αγγελιοφόρος κρυπτογραφημένων ''ειδήσεων'', πάσης χρήσεως, προλαμβάνοντας μάλιστα και τη Δικαιοσύνη, αυτό υπερβαίνει τα όποια εσκαμμένα έχουν απομείνει...

Οι εντυπώσεις ξεχνιούνται. Τα αποτελέσματα μένουν και καθορίζουν τελικά την επιτυχία μιας ομάδας. Το χειροκρότημα περίπου 30.000 θεατών μετά την λήξη του ματς της Εθνικής με το Βέλγιο ήταν μια επιβράβευση για τους διεθνείς μας και τον προπονητή τους. Η ηθική επιβράβευση όμως, διαφέρει από την βαθμολογική.

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 23:41

Το ρίσκο του Σκίμπε…

Γράφει ο

Το κενό του Τοροσίδη θα καλυφθεί από μέσα. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Μίκαελ Σκίμπε. Το ερώτημα είναι από ποιόν; Ο κ. Σκίμπε για τα παιχνίδια με την Εσθονία και το Βέλγιο πήρε μόνο έναν δεξιό μπακ, τον Τοροσίδη. Πήρε τέσσερεις τερματοφύλακες και μόλις έναν εξτρέμ!

«Την Παρασκευή 4 Αυγούστου ο Κώστας Λαλιώτης (Κ.Λ.) υπογράφει ένα άρθρο στο thecaller.gr, με το οποίο επιχειρεί να υπερασπιστεί βασικές παρακαταθήκες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. Το άρθρο θα κινδύνευε να περάσει απαρατήρητο, αν η «Εφημερίδα των Συντακτών» τη Δευτέρα 7 Αυγούστου δεν αναπαρήγε, όχι το ίδιο το κείμενο, αλλά το βασικό μήνυμα που ο Κ.Λ. ήθελε με αυτό να περάσει: ο λαός δεν (πρέπει να) ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν ήδη ριχτεί στις ευρωπαικές μάχες. Οι υπόλοιπες προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα, του οποίου η έναρξη έχει «προγραμματιστεί» για τις 19 Αυγούστου. Ο... προγραμματισμός είναι μια κουβέντα. Πώς να ξεκινήσεις ένα πρωτάθλημα, όταν δεν έχεις λύσει τα σοβαρά προβλήματα που έχεις με το συνδρομητικό κανάλι, που συντηρεί - δηλαδή χρηματοδοτεί - την διοργάνωση;...

Η κυβέρνηση, παράλληλα με την υλοποίηση της συμφωνίας με τους δανειστές, τη διαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, τηρεί τις δεσμεύσεις της προς την κοινωνική πλειοψηφία, υλοποιεί το πρόγραμμά της και ικανοποιεί δίκαια κοινωνικά αιτήματα, σημείωναν κυβερνητικές πηγές, μετά το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο. Δείτε όλες τις νέες, πολύ ενδιαφέρουσες νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 15:50

Κλήρωση για προκρίσεις!

Γράφει ο

Αυτή τη φορά η κληρωτίδα για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φορούσε γαλανόλευκα. Οι κληρώσεις δεν μας έστειλαν πάνω σε μεγαθήρια και με εξαίρεση την ΑΕΚ μπορεί να γίνεται λόγος για πιθανότατες προκρίσεις.

Όχι μόνο δεν χάνουν από την Ελλάδα οι δανειστές της, αλλά...θησαυρίζουν, χωρίς κόπο. Ιδού: Σε 1,34 δισ. ευρώ (!) ανέρχεται το καθαρό κέρδος της Γερμανίας μέσω δανείων που χορηγήθηκαν στην Ελλάδα, αλλά και από την αγορά ελληνικών ομολόγων, στο πλαίσιο του προγράμματος SMP της ΕΚΤ, γράφει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

(Αναδημοσίευση - λόγω επίκαιρων εξελίξεων). Στα εξοπλιστικά προγράμματα οι μίζες έπεφταν σαν καταιγίδα και μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος, αλλά δυστυχώς και κάποιοι εισαγγελείς και δικαστές δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν, σύμφωνα με το ''κατηγορώ'' του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

O τυφλωμένος από τον  φανατισμό οπαδός δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα της ομάδας του και κάτι χειρότερο ακόμα: Δεν μπορεί να παραδεχτεί την ανωτερότητα του αντιπάλου. Οσα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ, μαρτυρούν ανάγλυφα το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης αθλητικού πολιτισμού, ανάμεσα σε αυτούς που κακώς αποκαλούμε φιλάθλους, ενώ είναι μόνο οπαδοί.

Στρασβούργο, πριν πολλά χρόνια, πρωθυπουργός το κόσμημα της πολιτικής, ο Ξενοφών Ζολώτας, υπουργός Εξωτερικών ο φέρελπις τότε, Αντώνης Σαμαράς και αναπληρωτής ο εμπειρότερος, Γιάννης Ποττάκης. Όταν τα γεγονότα επαναλαμβάνονται, όχι ως... φάρσα, αλλά ως πραγματικότητα και αφορούν στην ''αμαρτωλή'' ή όχι σχέση πολιτικής και επιχειρήσεων, έχουν μεγάλο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

Σελίδα 1 από 30